Hirdetés

576 KByte Roadshow - így buliztunk a KÖKI Terminálban (videó)

|

A hónap elején lefutottunk még egy kört, hogy senkinek se teljenek unalmasan az ünnepi shopping túrák.

Hirdetés

Nagyon jó nap volt nekünk az 576 Roadshow a KÖKI Terminálban. Rengeteg új játékot próbáltatok ki velünk, ráadásul sokatok táncra is perdült a Just Dance színpadon. Leírhatatlan táncmozdulatokat láttunk, de valljuk be férfiasan, hogy mi sem szerepeltünk szebben.

Endre és Mocsy természetesen ott voltak a helyszínen és meséltek egy kicsit arról, hogy hogyan telt a hétvége a játékosok között. Volt ugrálás, móka és kacagás, és aki nagyon akart, be is vásárolhatott az ünnepekre, akár magának keresett szórakozást, akár a családtagokat akarta meglepni valami új címmel. De most inkább lássuk videón az egészet.

Ha nem akartok lemaradni a GameStar videókról, akkor az alábbi gomb határozott megnyomásával feliratkozhattok csatornánkra. Nem csak jó ez nektek, de még hálásak is leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)