Hirdetés

576 KByte Roadshow - így buliztunk Kecskeméten (videó)

|

A hétvégén egyszerre két városba is ellátogatott az 576 KByte Roadshow, hogy videojátékot és ajándékot vigyen az ország keleti szegletébe.

Hirdetés

A debrecenieknek elég jól megy mostanság, hiszen nem elég, hogy a hétvégén ide is ellátogatott az 576 KByte Roadshow, kevesebb mint egy hónap múlva a PlayIT is visszatér a Főnix csarnokba. Utóbbit sajnos nem tudjuk mindenhová elvinni, de a Roadshow-val megpróbáljuk bejárni az egész országot.

Szombaton Kecskemétre is ellátogattunk, méghozzá Mocsy vezényletével, aki egész nap vezette a műsort, és ha épp úgy tartotta kedve, kiszórt pár ajándékot is. A kecskemétiek a megjelenés előtt még utoljára kipróbálhatták a Guitar Hero Live-ot, de természetesen az elmaradhatatlan FIFA 16 és a Forza is kint volt, a játékosok legnagyobb örömére.

Ahogy a híres Queen dal is tartja, a show-nak folytatódnia kell, úgyhogy hamarosan új helyszínen várjuk majd a játékos kedvű rajongókat. Érdemes kilátogatni, hiszen senki sem távozik üres kézzel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)