Hirdetés

Készülj Kecskemét, Guitar Hero Live-val érkezik az 576 KByte roadshow!

|

A Guitar Hero Live csak egy lesz a kipróbálható játékok közül, amik Kecskeméten várnak az 576 KByte roadshow hétvégi állomásán.

Hirdetés

A hétvégén nem egy, hanem rögtön két helyszínen várja a gamereket az 576 KByte roadshow, a debreceni kitelepülés mellett pedig ezen a héten Kecskeméten folytatódik a buli, méghozzá a Malom Központban. A színpadra nem csupán a nyeremények miatt lesz érdemes felmerészkedni, hanem még egyszer a megjelenése előtt kipróbálhatjátok a Guitar Hero Live-ot is.

Persze amíg vártok, hogy felszabaduljon egy gitár, kilapíthattok egy pár ellenfelet a kipróbálható LEGO-játékokban, vagy betámadhatjátok valamelyik kiállított Xbox One-t. Ezeken a Rare Replay mellett a Forza Motorsport 6, is játszható lesz, ahogy kihívhattok valakit egy kosár- vagy focimeccsre az NBA 2K16-ban, vagy a FIFA 16-ban. Ha pedig ott vagytok, mindenképpen nézzétek meg, milyen akciókkal vár titeket az 576 KByte, ha másért nem, csak azért is, mert minden 1500 Ft feletti vásárlás mellé féláron vihettek haza egy GameStar magazint, akár a legújabbat is.

A roadshow kecskeméti helyszíne most szombaton, tehát október 17-én vár titeket, méghozzá délelőtt 10 órától este 8-ig, de a kuponokon szereplő akciós ajánlatokkal még egy hétig, azaz 24-éig élhettek a kecskeméti 576-üzletben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)