Hirdetés

Próbáld ki a Halo 5-öt az 576 KByte roadshow hétvégi állomásain!

|

A héten ismét két frissen megjelent játékkal bővül az 576 KByte roadshow felhozatala, így azt is kipróbálhatjátok, milyen lett Master Chief és Spartan Locke legújabb kalandja.

Hirdetés

Tovább dübörög az országot járó 576 KByte roadshow, a hétvégén pedig egy elég erős játékfelhozatallal zárul az október, méghozzá két vidéki helyszínen. 31-én szombaton Pécsett, az Árkádban, illetve Tatabányán, a Vértes Centerben várnak rátok jobbnál jobb gamer programok.

Ezen a héten sem maradhatnak ki a frissen megjelent játékok, így a Halo 5: Guardians is futni fog a kiállított Xboxokon, de ezúttal a keményebb sportok rajongói is jól járnak, ugyanis kipróbálható lesz a WWE 2K16 is. Persze kint lesz mindkét helyszínen a FIFA 16, az Assassin's Creed Syndicate és a Forza Motorsport 6 is, így a választékra nem lehet panasz. Ezúttal sem maradhat el a színpadi show sem, Pécsett a Guitar Hero Live pörög majd, míg Tatabányán a Just Dance mozgatja majd meg a látogatókat. Természetesen a többi játék is játszható lesz majd a méretes LED-falon, amit nem csupán a nem mindennapi élmény, hanem a rengeteg ajándék miatt is érdemes lesz kipróbálni.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban játékakciókkal is várnak mindenkit az 576 boltjai, így a kuponokkal, amiket innen is letölthettek, például 20 százalék kedvezményt kaphattok az egyébként is olcsóbb használt játékokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)