Hirdetés

Unalmas a karácsonyi bevásárlás? Most is segít az 576!

|

A hétvégén az Arena Plaza és a Pólus Center ad otthont az 576 KByte roadshow záróállomásainak, amik legalább olyan hangulatosak lesznek, mint az eddigi gamer-bulik.

Hirdetés

Ősz óta fáradhatatlanul járja az országot az 576 KByte roadshow, tizenegy hét alatt tizenhét vidéki és budapesti helyszínre kitelepülve rengeteg kipróbálható játékkal, nyereményekkel, és persze játékakciókkal. Egyszer viszont minden jó véget ér, így most hétvégén látogathattok el utoljára ilyen rendezvényre (legalábbis idén).

Szombaton a Pólus Centerben és az Arena Plazában is a legújabb játékokat próbálhatjátok ki, így ott lesz a Just Cause 3, a Star Wars Battlefront, az Assassin's Creed Syndicate, vagy éppen a Fallout 4 is. Mivel a roadshow-helyszíneken lesz jó néhány Xbox One, belekóstolhattok a Rise of the Tomb Raiderbe, vagy éppen a Halo 5: Guardians hangulatába. A roadshow helyszínein kuponokat is szerezhettek (de persze az otthon kinyomtatott változatuk is érvényes), amikkel ezeket a játékakciókat érvényesíthetitek még a roadshow utáni héten is.

Ha akad néhány szabad órátok, vagy egyébként is a környéken jártok a karácsonyi ajándékvásárlás kapcsán, mindenképp ugorjatok be egy kis játékra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)