Hirdetés

Videós relikviák az 576 KByte üzleteiben!

|

Mindenhová magaddal vinnéd kedvenc videósodat? Az OCTV jóvoltából hétfőtől az 576 KByte üzleteiben is kaphatók az ország legnépszerűbb YouTubereinek cuccai!

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi az őszi PlayIT szezon, így ismét találkozhattok kedvenc videósaitokkal. De nem kell szeptemberig várni, hogy másoknak is megmutassátok, kiért rajongtok igazán.

Hétfőtől ugyanis az ország összes 576 KByte üzletében kaphatóak a legismertebb videósok kiegészítői. Első körben a TheVR, Zsozéatya, Videojáték Zsolti, a Retroshock, Maris és Ábel Von Müller termékei kerülnek fel a polcokra, de a kínálat folyamatosan bővül. A videósok nevével fémjelzett bögréket, pólókat, esernyőket, oldaltáskákat és baseball sapkákat így nem kell látatlanban megrendelni, élőben is megnézhetitek őket.

A cuccokat természetesen továbbra is megrendelehtitek online az OCTV oldalán és az 576 KByte webshopjában is, így akkor sincs ok aggodalomra, ha esetleg az általatok választott termék épp nem szerepel a kínálatban.

Látogassatok el a legközelebbi 576 KByte üzletbe és keressétek az OCTV vitrint, ahol kedvetekre válogathattok kedvenceitek relikviái közül. Emellett természetesen rengeteg akció és hatalmas játékválaszték is vár titeket (és persze akciós GameStar magazin).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)