Hirdetés

Jó lett a bizonyítványod? Mutasd be és vásárolj olcsóbban az 576-ban!

|

Különleges akcióval várja júniusban a diákokat az 576 KByte, amiben minél több ötösöd van, annál többet spórolhatsz nem csak játékok, de konzolok árából is!

Hirdetés

Kifejezetten a diákoknak szól az 576 KByte nyárindító akciója, amiben kedvezményekkel jutalmazzák, aki igazán jól teljesített az iskolai évben. Ha legalább egy ötöst fel tudsz mutatni a bizonyítványodban, nem csupán használt konzoljátékokat vihetsz haza olcsóbban, hanem akár a hozzájuk szükséges gépet is.

Az 576 huszonkét boltjában egészen június végéig érvényes az akció, ami szerint 20% kedvezménnyel lehet a tiéd minden használt játékszoftver, ha legalább egy ötösöd van. Így például a használt Uncharted: The Nathan Drake Collectionnel 11 999 Ft-ért pótolhatod be a sorozat korábbi részeit PS4-en, egy használt Xbox 360-as FIFA 16 pedig 10 399 Ft-ért kerülhet be a gyűjteményedbe. Ezekhez a játékokhoz pedig akár a megfelelő gépet is kedvezményesen vihetitek haza, ugyanis minden jeles osztályzat után ezer forint engedményt kaphattok a használt konzolok árából is, maximum tízezer forint értékben. Így egy használt 500 GB-s PlayStation 4-et akár 79 990 Ft-ért, egy 4 GB-os Slim Xbox 360-at pedig akár 24 990 Ft-ért tehettek be a TV alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)