Hirdetés

6. Retro video- és kvarcjáték kiállítás - utazz velünk a múltba!

|

Most hétvégén hatodik alkalommal rendezik meg a Retro video- és kvarcjáték kiállítást, ahol legendás és kevésbé ismert játékgépek is kipróbálhatóak lesznek. A GameStar is jelen lesz, gyertek ti is!

Hirdetés

A Retro video- és kvarcjáték kiállítás minden évben nagy buli. Egy érdekes időutazás a múlt századba, azokba az időkbe, amikor a 3D még épphogy csak megjelent, amikor a videojátékok elkezdtek egyre rohamosabb ütemben terjedni, és amikor még senki nem kötött bele az apró technikai részletekbe.

Most hétvégén, október 18-19-én a Csokonai Művelődési Központban (1153 Budapest, Eötvös u. 64-66.) rendezik meg a hatodik kiállítást, melyen egyaránt kipróbálhatóak lesznek ismert, népszerű játékgépek, illetve olyanok, amikről talán még nem is hallottatok. Számítógépek, konzolok, kvarcjátékok ameddig a szem ellát! Lesz Pong bajnokság és Retro kvíz, sőt, egyéb meglepetésekre is számíthattok, úgyhogy ha időtök engedi, mindenképp gyertek el! Egyébként mi is a helyszínen leszünk, ha épp kedvetek volna elverni minket a Nintendo 64-es Killer Instinct GOLD-ban, állunk elébe. Új és régebbi GameStar számokat is viszünk, amiket a helyszínen nyerhettek vagy szerezhettek be. További részletek a 6. Retro video- és kvarcjáték kiállítás Facebook eseményénél és az alábbi plakáton.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)