Hirdetés

6. Retro video- és kvarcjáték kiállítás - ne feledd, holnap lesz!

|

Meg holnapután is. Munkanap vagy sem, október 18-19-én minden igazi gamernek ott a helye a 6. Retro video- és kvarcjáték kiállításon!

Hirdetés

Kedden már szóltunk róla, de erről nem lehet elégszer szólni: a hétvégén retro kiállítás lesz a Csokonai Művelődési Központban!

Ismerve azt, hogy a szervezők (köztük a drága jó Sakman, aki egyhuzamban, levegővétel és pislogás nélkül is órákig tud a játékvilág múltjáról mesélni) mekkora személyes gyűjteménnyel rendelkeznek, a 6. Retro video- és kvarcjáték kiállításon kipróbálható, '70-es, '80-as és '90-es években megjelent hobbiszámítógépek, konzolok, kvarcjátékok száma könnyen meghaladhatja a százat. Lesznek például régi Nintendo, Atari, SEGA és Commodore gépek, de igazi ritkaságokat is kipróbálhattok. A GameStar standját szintén érdemes meglátogatni, mert egyrészt szívesen beszélgetünk veletek, másrészt akciósan (vagy ha a kvízben ügyesen teljesítetek, ingyen) juthattok hozzá korábbi és frissebb GameStar lapszámokhoz. Sok meglepetés is lesz, és az sem baj, ha csak az egyik nap tudtok kimenni: a szervezők egész hétvégén szeretettel várnak mindenkit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)