Hirdetés

60 millió forintot fizettek ezért az AK-47 kinézetért a kínai CS:GO piacon

|

A gyári új AK-47 négy nagyon különleges matricával is fel van turbózva.

Hirdetés

Annak idején, mikor megjelent a CS:GO, a közösség nem nagyon akart váltani a CS: Source-ról, sőt, sokan még akkor is az 1.6 bűvöletében voltak. Játékosszám szempontból az első igazi nagy áttörést a fegyverkinézeteket bevezető Arms Deal frissítés hozta. Azóta számtalan skin bekerült a játékba, amiket háború tépázta (battle scared) állapottól kezdve egészen gyári újig (factory new) lehet ládából nyitni, vagy nagyon ritka esetben meccsek végén is kieshet némelyik.

Persze azoknak, akik hajlandóak kifizetni több, mint 60 millió forintnyi pénzt egyetlen AK-47 kinézetért, valószínűleg nincs szükségük szerencsére. Így tett most egy kínai játékos, aki a közösségi piac kínai verzióján, a Buffon (nem, nem a focista) nem kevesebb, mint 1,095,000 jüant (kb. 59,5 millió forint) csengetett ki egy AK-47 | Wild Lotus skinért, ami természetesen factory new, és abból is a hibátlanabbik fajtából származik.

Hirdetés

Ezek körülbelül 10 ezer dollár környékén pörögnek, a szóban forgó virtuális tárgy azonban kivételen jó állapotnak örvend, de persze ez még nem indokolná a tizenhatszoros árat.

Az azonban már annál inkább, hogy 4 rendkívül ritka matrica is felkerült a Wild Lotusra. A 2014-es katowicei major eseményről származó minták szörnyen drágák. Jó példa a Titan matricái, a legendás csapat ugyanis nem sokkal később feloszlott. Így ezen díszek darabja 40 ezer dollár, és ugyan ezen a kinézeten "csak" 4 hologramos Katowice 2014 Reason matrica kapott helyet...

...a vevő valószínűleg még így is nagyon jó boltot csinált.

A legfélelmetesebb azonban az egészben az, hogy ez az összeg csak arra elég, hogy bekerüljön a valaha volt 10 legdrágább kinézet közé. Egy, a piacot ismerő CS:GO kereskedőnek valószínűleg meg sem emelkedik a pulzusa egy ilyen összegtől, mikor egy AK-47, aminek a legfőbb különlegessége, hogy nagyon kék, közel 150 millió forintot is érhet.

Ha telepítve van a CS:GO a gépetekre, ide kattintva meg is nézhetitek. Szép, de nem annyira, mint egy családi ház és egy autó, vagy csak mi vagyunk már túl öregek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)