Hirdetés

64% még mindig a lemezre esküszik

|

Egy felmérés szerint az emberek 64%-a a játékoknál még mindig a fizikai adathordozókat kedveli a digitális letöltéssel szemben

Hirdetés

Az Ipsos MediaC 1000 embert kérdezett meg Angliában arról, hogy milyen formában kedvelik leginkább a videojátékokat, újságokat, filmeket, zenéket.

Valamiért az angolok a digitális formában vásárolt játékok ellen vannak, mert a megkérdezettek 64%-a inkább a hagyományos fizikai adathordozók mellett van ebben a kérdésben. Meglepő, hogy az összes többi megkérdezett médium ennél jobb eredményt ért el a digitális forma javára. Ilyenek az újságok, amiket 63%-uk olvas inkább papíron, mint képernyőn. Zenék és filmek terén már óriási az elmozdulás. Bizonyára a hordozhatóság miatt, de zenében már mindössze 45%-az, aki továbbra is lemezen venné azt meg, míg a többség itt már inkább online vásárol és letölt. A filmek esetében minimális a különbség a két tábor között. Itt 51% mondja azt, hogy inkább megveszi hagyományos adathordozón, mint hogy pénzért letöltse azt. Érdekes. Ezt jelentheti azt, hogy korai még leírni a fényes korongokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)