Hirdetés

7 Days to Die - megvan, mikor jön konzolokra

|

Hamarosan a jelenlegi generációs konzolokon is bemutatkozik a Minecraft és DayZ szerelemgyermeke, a 7 Days to Die, méghozzá a Telltale kiadásában.

Hirdetés

Az egyik legmenőbb névvel rendelkező fejlesztőgárda, a Fun Pimps még 2013-ban mutatta be a belső nézetes túlélőhorroros, tower defense-es és craftolós sandbox szerepjátékát, a 7 Days to Die-t, amelynek alpha verzióját mi is elvittük már egy körre a GameStar ZombiFest keretében.

A Minecraft építgetős játékmenetét, a DayZ-s túlélőhorror izgalmát, a Left 4 Dead pörgős akcióját, a tower defense műfaj taktikai kihívásait és a sandbox szerepjátékok összetettségét vegyítő projekt a legfrissebb információk szerint a Telltale Games kiadói divíziója, a Telltale Publishing támogatásával június 28-án fog megjelenni digitálisan PlayStation 4-re és Xbox One-ra (dobozosan csak július elsején), ám az Early Access fázisban tartózkodó PC-s kiadásról nem esett szó a közleményben. A konzolos változatok egyébként tartalmazni fognak egy új módot is, a split-screen local multiplayert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)