Hirdetés

7 éves lesz a WoW - ma debütál az új tévéreklám

|

Az NFL meccsek nézői élő egyenesben, a többiek 2 perccel később a YouTube-on láthatják a World of Warcraft legújabb reklámját.

Hirdetés

 

November 23-án lesz hét éves a World of Warcraft, ennek köszönhetően a Blizzard igyekszik a lehető legnagyobb felhajtást csinálni a világ egyik legnépszerűbb MMORPG-nek. Lesznek játékon belüli meglepetések, akciók is, de persze a kiadó régi tévés hagyományait is folytatja.

Ennek fényében a CBS-en a Chargers vs Bears NFL meccs egyik reklámszünetében debütál majd a legújabb WoW hirdetés, ahol egy új híresség igyekszik meggyőzni a tisztelt közönséget arról, hogy a World of Warcraft világa színesebb és jobb, mint az élet maga. Tette már ezt korábban Ozzy, Mr. T, William Shatner, Steve Van Zandt és Verne Troyer, de azt még nem tudni, hogy ki lesz a legújabb celeb.

 

Mivel nálunk a CBS elérése körülményes, a rajongóknak a YouTube-ot tudom ajánlani, az adás után azonnal fel fog kerülni a legújabb reklám, ebben biztosak lehetünk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)