Hirdetés

7 millió ember követte a PlayStation 5 bemutatót

|

A PlayStation 5 leleplezése elég sokakat érdekelt, a Sony elégedett lehet a számokkal.

Hirdetés

Végre valahára megmutatta magát a PlayStation 5, és azt is megtudtuk, hogy milyen játékokat pörgethetünk majd a Sony újgenerációs gépén a közeljövőben. A japán vállalat egészen ütős bejelentésekkel készült, és a számokat elnézve kijelenthetjük, hogy bizony alaposan sikerült felkelteniük a játékosok figyelmét.

Hirdetés

Az Esports Charts adatai alapján elég komoly volt az érdeklődés a PS5-ös bemutató iránt, ugyanis volt olyan pillanat, amikor négy különböző platformon egyszerre 7,2 millióan nézték élőben a bejelentéseket, ami bizony szép kis virtuális tömeg. Az átlagos nézőszám pedig 4 millió volt, tehát egyértelmű, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a Sony műsorára.

Egyébként a hivatalos csatornák népszerűségét illetően is sikerült felállítani egy rangsort, mivel a legtöbb megtekintéssel a YouTube-os közvetítés büszkélkedhet, ezt követi a Twitch, majd a Mixer, végül pedig a Facebook (az vicces, hogy még a Mixer is megelőzte).

Ti hol követtétek a bejelentéseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)