Hirdetés

7 percen át nézhetjük, milyen az Alan Wake Remastered 4K-ban

|

Pár nap múlva megjelenik, de addig is maradnak a videók.

Hirdetés

Bár a jövő héten érkezik az őszi szezon egyik legjobban várt játéka, a Far Cry 6, még befurakszik elé az Alan Wake Remastered, amivel a Remedy újabb közönségnek mutathatja meg, mivel nyűgözte le a játékosokat tizenegy évvel ezelőtt. A játék szebb lesz, simábban fut, illetve kevesebb reklámot tartalmaz majd, és ezekből legalább kettőt az alábbi videó is megmutat.

Hirdetés

Az amerikai IGN-en keresztül kiadott, 7 perces gameplay videóban a játék elejéből láthatunk néhány mozzanatot, átvezetőt és gameplayt egyaránt. Látszik, hogy ez nem pont ugyanaz, amit anno Xbox 360-ra kaptunk, mind a textúrák, mind a fények és a framerate esetében egyértelmű a javulás.

Az Alan Wake Remastered október 5-én érkezik, és PC-n, valamint Xbox és PlayStation konzolokon lesz játszható. Nem kérnek érte teljes árat, ami okos döntés, tekintve, hogy új tartalmakat nem kínál, 8000-9000 Ft-ot pedig látatlanban is megér. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)