Hirdetés

7. Retro video- és kvarcjáték kiállítás - nosztalgiázz velünk!

|

Március végén immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Retro video- és kvarcjáték kiállítás, ahol az elmúlt évtizedek minden fontosabb állomását megismerhetitek. Mi ott leszünk, gyertek el ti is!

Hirdetés

Retro video- és kvarcjáték kiállítás az év egyik leghangulatosabb gamer rendezvénye, ahol mindenki talál kedvére való szórakozást. Az idősebbek nosztalgiázhatnak egy kicst, a fiatalabbak pedig behatóan megismerkedhetnek azzal, hogyan múlatták az időt a szüleik egy-egy esős szombat délutánon.

A kiállítást immár hetedik alkalommar rendezik meg, idén március 28-29-én, a Csokonai Művelődési Központban (1153 Budapest, Eötvös u. 64-66.), ahol nemcsak ismert játékgépeket próbálhattok ki, hanem igazi ritkaságokat is, amelyekkel még valószínűleg sosem találkoztatok. A kétnapos rendezvényen Retro kvíz, Pong bajnokság, tombola és rengeteg egyéb meglepetés is várja az érdeklődőket.

Egy ilyen bulit a világ minden kincséért sem hagynánk ki, így természetesen a GameStar is a helyszínen lesz, és egy kis Wizard of Worra mindig kaphatóak vagyunk. Természetesen nemcsak a legújabb GameStart, hanem régebbi számokat is viszünk magunkkal, amelyeket a szerencsésebbek meg is nyerhetnek. További részletek a 7. Retro video- és kvarcjáték kiállítás eseményénél.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)