Hirdetés

$700 egy évben játékra?

|

Az IGN nemrégiben fejeztbe be széleskörű felmérését, mely jónéhány érdekes adatot tár elénk. Kezdjük rögtön azzal, hogy a kimutatásban szereplő éves keret, amit átlagban a játékosok elköltenek a boltban/neten játékra, az 700 (hetesszáz) dollár. Ebből a 700-ból 233 különül el PC-s játékra. Átlagember heti átlaga 20 óra a gép mögött, ami az unaloműzés és szórakozás ezen formáját illeti. A felmérésben szereplők több mint 90%-a férfi! Noha ez nem meglepő, azért elgondolkoztató. Egyre többen vásárolnak on-line, az újságírók cikkei alapján 25% jut végső elhatározásra. A legnagyobb számban egyébként az FPS-ek és az RPG-k kelnek el. Az on-line történő vásárlás közkedvelt helyei a Walmart.com, az Amazon.com és az EBGames.com. A részletes kimutatás itt lelhető fel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)