Hirdetés

75 millió felett a Call of Duty: Warzone játékosszáma

|

Továbbra is nagyon pörög az ingyenes Call of Duty spin-off, nem véletlen, hogy a Black Ops - Cold War bejelentését sem sieti el az Activision.

Hirdetés

Igaz, hogy frissülhetne sűrűbben és látványosabban a Call of Duty: Warzone, de egyelőre a jelenlegi tartalom és ütem is elegendő, hogy sorra érkezzenek újabb és újabb érdeklődők. Májusban még 60 millió játékosról számolt be az Activision, most, az ötödik szezon indulásakor pedig sikerült átlépni a 75 millió főt.

Hirdetés

Ez magával vonzotta azt is, hogy a Modern Warfare 2020 második negyedévében (tehát április eleje és június vége között) több pénzt termelt, mint bármely más Call of Duty a megjelenés negyedévén túl, és PC-n megjelenése óta kétszer annyit, mint a tavalyelőtti Black Ops 4.

Várhatóan a jövő héten jelentik be a Call of Duty: Black Ops - Cold Wart, a sorozat következő részét. A Warzone-ban és a közösségi oldalakon is egyre több teaser bukkan fel ennek kapcsán, úgyhogy van okunk bizakodni. Addig is töltsétek ki Black Ops kvízünket, hogy felfrissítsétek emlékezeteteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)