Hirdetés

75 millió konzolos játékos a RAGE célkitűzése

|

Míg tegnap a mega-textúrán ment az elmélkedés, most újabb kinyilatkoztatást tett az id Software.

Hirdetés

Egyből a lecsóba csapva arról van szó, hogy id-ék erősen reménykednek abban, hogy az érkező lövöldözős játékuk egyrészt lerombol mindenféle prekoncepciót az id-vel kapcsolatban, másrészt 75 millió konzolos gémer fogja tolni a Rage-t. A SPOnG-nak Tim Willits, kreatív igazgató nyilatkozott, ahol műfajteremtő címnek nevezte a játékot, és elmondta azt is, hogy tudja, milyen elvárásaik vannak a játékosoknak, de ezt a stúdió teljesíteni fogja.

"A játékiparban mindig nagy a nyomás, főleg akkor, ha az ember az id Software-nél dolgozik. Sokaknak vannak előre kialakított elképzelésük rólunk (milyen szépen fogalmaz), de biztos vagyok benne, hogy a Rage megjelenése után az összes negatív előítéletet el fogjuk söpörni. Biztos vagyok benne, hogy a rajongóink imádni fogják a Rage-t, és sok-sok új játékost tudunk a gépek elé ültetni."

Hozzátette azt is, hogy az id cross-platform technológiájának köszönhetően sok olyan konzol-only játékost tudnak megszerezni, akik első alkalommal próbálják ki id Software játékot. Ezt úgy érti, hogy a PS1 és PS2 tulajoknak talán még soha nem volt szerencséjük a stúdió címeivel játszani.

"Szóval van itt nekünk 75 millió ember, akikkel szeretnénk megismertetni a Rage című játékunkat, és ez az, amiben a cross-platform a segítségünkre lesz. Rengeteg új dolgot fogunk bedobni, és úgy tűnik, hogy ezek működni is fognak, mivel azoknak, akik már kipróbálták, nagyon tetszett." - mondta Tim Willits.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)