Hirdetés

7554 - vietnami háborús FPS Vietnamból

|

A vietnami játékipar produktuma a francia gyarmatosítók ellen vívott szabadságharcot dolgozza fel.

Hirdetés

Vietnamot hiába is keresnénk a játékipar élvonalába tartozó országok között. A kommunista állam legfeljebb helyszínként bukkant fel, a hadserege pedig bokszzsákként az amerikaiak számára. Még akkor is, ha ők adták fel előbb, bárhogy is próbálják döntetlenre kihozni a végeredményt.



Új szelek fújnak azonban Dél-kelet Ázsiából, az Emobi Games ugyanis bejelentette az első olyan vietnami fejlesztésű játékot, ami a térségen kívül, többek között az Egyesült Államokban is kapható lesz. A 7554 műfaját tekintve FPS, címe pedig arra a napra (1954. május 7.) utal, amikor a francia hadsereg (gyakorlatilag az idegenlégió) letette a fegyvert Dien Bien Phu erődjénél, és megkezdte a kivonulását Indokínából.



A PC-re 2012 februárjában érkező 7554 ára meglehetősen barátinak ígérkezik induláskor, de a 12 dollárunkért cserébe nem is várhatunk el a mai csúcs FPS-ekkel megegyező produkciós értékeket. Látványra nem egy Battlefield 3, még úgy sem, hogy a Havok Vision Engine 8-as változatét, valamint az Nvidia PhysX motorját használják a fejlesztők, ám mindenképpen érdekes lehet megtapasztalni, hogyan is született meg néhány gerillából a reguláris Néphadsereg.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)