Hirdetés

8-Bit Jesus: Karácsonyi dalok játékosoknak

|

Karácsonyi album kizárólag játékosok számára, hallottátok már a Jingle Bells klasszikusát 8-bites feldolgozásban?

Hirdetés

Lassan minden háztartás éterét megtöltik a klasszikus karácsonyi nóták, bádogdoboz és tündérhangú férfiak, hölgyek darálják a szebbnél-szebb ünnepi szövegeket, jókívánságokat. Minden évben újabbnál-újabb előadók próbálják megszerezni maguknak pénztárcánk tiszteletét, az utóbbi időkben legnagyobb sajnálatunkra az iparágat felfedezték maguknak a különféle selymes fiúbandák, tinizenekarok és wannabe famous individuális előadónők. Amennyiben túlságosan monotonnak, unalmasnak érzitek az ünnepi kornyikálást és szeretnétek beújítani valami egészen különleges és idegszaggató dologgal ajánljuk figyelmetekbe a 8-Bit Jesus elnevezésre hallgató albumot, melynek összetevőit a klasszikus NES alkotások hangzásvilága alapján keverték újra. Összesen tizennyolc ismert és kevésébe ismert karácsonyi dallal kedveskedik számunkra Doctor Octoroc, a teljes albumot (egyben vagy számonként) ingyenesen letölthetitek Doctor Octoroc hivatalos oldaláról. Tökéletes a kedvenc ünnepi menünkre rárepülő rokonok elűzésére.

8bitjesusfullsmall.jpg
 

Letöltés: ZIP / RAR
Letöltés számonként:

We Three Konami
8 Days of Master Robots
Ryu, The Red Nosed Ninja
We Wish You A Merry Faxanadu
Silent Knight Man
Carol Of The Belmonts
Contraland
Little Drummer Nemo
Joy To Commando
Super Jingle Bros.
Bubbles We Have Heard On Bobble
What Guardian Is Legend?
Deck The Kremlin
Icarus! The Angels Sing
The Legend Of Noel
O Come, All Ye Vampires
Kraid, Rest Ye Merry Mother Brain
Have Yourself A Final Little Fantasy 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)