Hirdetés

8-bit Trip - LEGO animáció 8 bites játékokra emlékezve.

|

Nem tudom, nektek van-e 1500 órátok feleslegesen, vagy ráérőben - ennyi kellett ugyanis az alant következő film elkészítéséhez.

Hirdetés

Daniel Larsson és Thomas Redigh, egy svéd csapat tagjai ugyanis a 8-bites korszaknak LEGO animációval állítottak emléket.

Abból is az úgynevezett stop-animation fajtával, amelyet kockánként vesznek fel - egyből látszik, a majdnem 4 perces animációt miért 1500 órán át készítették. Nagyon kellemes SID, azaz C-64 "típusú" zenéje van a filmecskének, amely legfőképp az International Karate nevű C-64-es remeknek állít emléket - még azt is láthatjuk, hogy töltötték be. Ugyanúgy a NES Tetris és Pac-man is szerepel az emlékezésben speciális játék és betöltési animációkkal.

Jó szórakozást hozzá!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)