Hirdetés

8 millió eladott Battlefield 3, még 4 millió van a boltokban

|

A boltokba kiszállított Battlefield 3 példányok kétharmadát már eladták.

Hirdetés

Az első héten 10 millió, majd ezután még kétmillió Battlefield 3-at szállítottak a viszonteladókhoz, melyből 8 millió kelt el ezidáig, árulta el Eric Brown, az EA pénzügyi igazgatója.

Battlefield 3 az EA legjobb indulását tudhatja magáénak, ugyanis az első héten ötmillió lemez talált gazdára. Bár így is lemaradt a Modern Warfare 3 hat és félmilliójától, mindenképp fenyegetést jelent az Activision fejőstehene számára. Részben tehát igaza volt Michael Pachternek, aki azt jósolta, hogy a Battlefield 3-ból feleannyi kell majd el, mint a Modern Warfare 3-ból a megjelenési dátum nyújtotta lépéselőny ellenére is. Részben viszont tévedett, ugyanis a Modern Warfare 3 még nem tart 16 milliónál, a Battlefield 3 viszont meghaladta a 8 milliót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)