Hirdetés

8. Retro video- és kvarcjáték kiállítás - utazz velünk a múltba!

|

Idén áprilisban immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Retro video- és kvarcjáték kiállítás, ahol az elmúlt évtizedek összes fontos állomását megismerhetitek. Mi ott leszünk, gyertek el ti is!

Hirdetés

A retro cuccok megint eszméletlenül népszerűek. Nem csoda, hogy a PlayIT-en évek óta központi elem a retro sarok, és mostanra a GameNight programjának is elmaradhatatlan eleme néhány old-school játékgép.

Persze sokkal több potenciál van ezekben a gépekben, mint amit mi meg tudunk mutatni egy-egy rendezvény alkalmával, de szerencsére létezik egy erre szakosodott kiállítás, ahol a legapróbb részletekig megismerhetitek a kor csodáit. A Retro video- és kvarcjáték kiállítás ezútta ápriéis 16-17-én kerül megrendezésre a Csokonai Művelődési Központban (1153 Budapest, Eötvös u. 64-66.), ahol nemcsak ismert játékgépeket próbálhattok ki, hanem igazi ritkaságokat is, amelyekkel még valószínűleg sosem találkoztatok.

A kétnapos rendezvényen Retro kvíz és különféle bajnokságok, versenyek is várják a látogatókat, akik természetesen néhány izgalmas ajándékot is bezsákolhatnak. Részletekért keressétek fel a kiállítás Facebook eseményét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)