Hirdetés

85 játszható karakter a Gyűrűk Ura LEGO változatában

|

Lenyűgöző számú karakterrel élvezhetjük majd a Traveller's Tale által fejlesztett LEGO Lord of the Rings játékmenetét.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura franchise adaptálásával nem is választhattak volna remekebb alapanyagot a Traveller's Tale fejlesztői, hiszen a sorozatot imádja a nép és a Hobbit decemberi érkezésével aktuálissá vált a téma.

A készítők pedig ha játékmeneti újításokat nem is vezetnek be, de bejelentették, hogy igyekeznek a filmeket alapul venni a LEGO Lord of the Rings megalkotása során, de ami a benne fellelhető karaktereket illeti, fontos szerepet kapnak a könyvek is. Ennek köszönhetően rengeteg olyan karakter visszaköszön a játékban, melyeket a filmből még csak hallomásból sem ismerhetünk, a regényekben azonban fontos szerepük van.

A Traveller's Tale megerősítette, hogy akár 85 karakter segítségével is átélhetjük a már jól ismert történetet, ami meglepően csábítóan hangzik. A LEGO Lord of the Rings októberben teszi tiszteletét PC, PS3, X360, Wii, DS, 3DS és PS Vita platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)