Hirdetés

Így fut három játék 8K-ban, 60 fps-sel

|

Az hagyján, hogy a játékosok nagy részének még 4K-s kijelzője sincs, de 8K-s rendszerre felkészült gamert pláne nehéz találni. Mégis van valaki, akinek gépe az Assetto Corsát, a Mad Maxet és a Get Event is képes futtatni.

Hirdetés

Miközben én attól vagyok a legizgatottabb, hogy újrarajzolt egységekkel kapom meg a StarCraft: BroodWar Remasteredöt, a Thirty IR nevű YouTube videós épp 8K-ban gyártja a játékmenet anyagokat, amiket több mint 60 fps-sel vett fel.

A srác négy darab NVIDIA Titan XP-t kötött össze, és ennek köszönheti a tükörsima futást, és a 8K-s élményt. Érdemes végignézni az Assetto Corsa, Get Even és Mad Max videóit (a The Witcher III: Wild Hunt már korábban volt), de ha igazán kemények akartok lenni, akkor 240p-n teszitek majd ezt meg. Mert megtehetitek.

Nálatok hogy futnak a fentiek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)