Hirdetés

8K-s trailert kapott a Crysis Remastered

|

Ha megizzasztanád egy kicsit a géped, 4320p-s felbontásban indítsd el a 60 fps-sel futó Crysis: Remastered videót.

Hirdetés

Már csak néhány napot kell várnunk arra, hogy a maga idejében legendásan erőforrásigényes Crysis felújított változatát kipróbálhassuk. A fejlesztők egy Can It Run Crysis? grafikai szintet is elérhetővé tesznek a PC-s változatban, és ennél nem lesznek határok, a játék mindent kisajtol majd gépeinkből. A 8K-s textúrák, a globális bevilágítás (SVOGI), a részletesség, a fények, a motion blur és a ray tracing is tesznek azért, hogy kellemes hőmérsékletet árasszanak masináink.

Hirdetés

Természetesen egy ilyen hírű játékhoz tökéletesen illik egy 8K-s tech trailer, amit persze a legtöbben valószínűleg legfeljebb 4K-ban tudnak élvezni, de nem is ez a fontos, hanem hogy tud vele villogni a Crytek. Nézzétek meg, amúgy szép:

A játék szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Azért arra kíváncsiak vagyunk, PS5-ön és XSX-en mit lehetne kihozni belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)