Hirdetés

9 perc a The Secret World bétájából

|

Akik bejutottak a The Secret World béta első körébe, azok jól tudják, hogy a játékmenet emlékezetes és szórakoztató is - a többieknek pedig bemutatjuk.

Hirdetés

A hétvége sokak számára a The Secret World béta bűvöletében telt, hiszen május 11 és 13 között lehetett először kipróbálni a Funcom ígéretes online szerepjátékát.

A PC Gamer kötelékében tevékenykedő Chris Thursten és Tom Senior rátették a kezüket a The Secret World egy-egy bétakulcsára, melynek köszönhetően egy majd kilenc percet felölelő, játékmenetet tartalmazó előzetest bocsájtottak útjára a napokban. A játék bétájának legelső, rendelkezésünkre álló köre a Templarokra épül, továbbá a karakter kipróbálása után ellátogathatunk a frakció főhadiszállására Londonban, Kingsmouth-ba, de megismerhetjük a titokzatos Salamon-szigeteket is.

A következő betervezett béta hétvégén az Illuminati, majd a Dragon-frakció kipróbálása következik, míg júniusban nagy körítéssel meg nem érkezik a Funcom MMO-ja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)