Hirdetés

9 percnyi gameplay érkezett a Deathloopból

|

Az Arkane Studios időmachinálós akciózása kiemelt szerepet kapott a Sony streamjében.

Hirdetés

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a Microsoft fog kiadni egy játékot PlayStation 5-re, ugyanis időközben a vállalatóriás felvásárolta a ZeniMaxot és vele együtt a Bethesdát is, amely a Deathloopot PC-re és PlayStation 5-re jelentette be még korábban. A zöldek meglévő szerződésekbe nem szólhattak bele, így ősszel mindkét platformra meg fog jelenni a kooperatív időhurkos móka, csak egy évvel később követi őket az Xbox Series S/X-re szánt kiadás (Game Passban is).

Mivel a megjelenést már tudjuk és a játék alapjait is behatóan ismerjük, itt az idő, hogy valami újat is lássunk belőle.

Hirdetés

A februári State of Play során már villantott nekünk egy eszméletlenül pörgős előzetest az Arkane, a legújabb műsorból pedig közel tíz percet lecsíptek azért, hogy bővebben is láthassuk a játékmenetet. Időmanipuláció, célpont- és orgyilkosvadászat, várt és váratlan momentumok - a Deathloop legújabb gameplay videója tökéletes ízelítőt ad abból, hogy milyen az, amikor a hóhért akasztják, már ha éppen az a bizonyos hóhér hagyja magát. 

A tervek szerint a Deathloop szeptember 14-én fog megjelenni PC-re és PS5-re, remélhetőleg már nem csúszik tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)