Hirdetés

9 percnyi videó szivárgott ki a Star Citizen egyjátékos módjáról

|

Játékmotorban renderelt átvezetőket és némi gameplayt is mutat a közel 10 éve készülő Squadron 42 kiszivárgott videója.

Hirdetés

A 2012-ben bejelentett Star Citizen egyfajta videójátékos vallásként is jellemezhető: a gamerek egy csoportja minden kétséget kizáróan hisz az eljövetelében, s ezért már több mint félmilliárd dollárral támogatták a projektet, míg mások szerint a Cloud Imperium Games ambiciózus MMO-ja csak egy zseniális átverés a rajongók lehúzására.

Akárkinek is legyen igaza, a játék önálló single player kampánya, a Squadron 42 még magánál a Star Citizennél is nagyobb rejtély, hiszen a 2014-es beharangozása óta már több megjelenési dátuma is volt, ám jelen tudásunk szerint még mindig évekre lehetünk a rajtjától, miközben az alapművel ellentétben korai hozzáférésben sem tolható. Hiába titokzatoskodik azonban a CI Games, egy szivárgás most bepillantást engedett a projektbe.

A youtube-on felbukkant 9 perces videó elvileg a Squadron 42 tavalyi állapotát mutatja, és egy belső felülvizsgálat apropóján készült. Az anyag minősége ugyan nem a legjobb, de a grafika még így is ütős, pláne, hogy nem CGI-jelenetekről van szó, hanem - a leírás szerint legalábbis - mindent a játékmotorban rendereltek.

Hirdetés

A változatos helyszíneken túl 2:50 környékén feltűnnek a kampányhoz szerződtetett sztárok (pl. Gary Oldman, Mark Strong) karaktermodellei, 6:42-től pedig némi fegyveres és űrhajós gameplayt is láthatunk.

A látottak alapján feltételezhető, hogy ha egyszer tényleg lesz valami a játékból, akkor nem fogunk panaszkodni a látványra. Ami pedig a többit illeti, a korábbi közlések alapján a kampány egy elit katonai egységre fókuszál majd, a lövöldözést és az űrharc-szimulációt pedig egy beszélgetési rendszerrel dobják fel, ami átélhetőbbé teszi az NPC-kel való interakciót.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az elmúlt évek során a Cloud Imperium több kisebb-nagyobb videót is megosztott a játékról, januárban pedig úgy nyilatkozott a stúdió operatív igazgatója, hogy néhány éven belül már a folytatáson fognak dolgozni. Persze, ha valamit megtanulhattunk a több mint 10 éve kalapált Star Citizen kapcsán, az éppen az, hogy semmit sem szabad komolyan venni, amit a készítők az ütemtervről mondanak, legyen az bármilyen elnagyolt vállalás is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)