Hirdetés

90 millió eladott Vista 2007-ben?

|

Az IDC piackutató vállalat legfrissebb elemzése arra világít rá, hogy 2007-ben várhatóan 90 millió Windows Vista példányt tud értékesíteni a Microsoft. Ez pedig nagyobb szám, mint amit maga a szoftveróriás előirányzott magának.

Hirdetés

A Microsoft ugyanis 67 millió Vistára számít jövőre - ezt, és még jó néhány érdekes adatot a vállalat pénzügyi igazgatója, Chris Liddell mondta egy szerdai sajtótájékoztatón. Elmondta például, hogy a jelenlegi pénzügyi év végére 13-15%-os bevételnövekedésre számítanak. Az IDC munkatársai továbbá úgy látják, hogy a különböző Vista változatok közül leginkább a Basic fogy majd jól: ez a verzió 67 százalékát teszi majd ki az összes eladott Vistának. A második legnépszerűbb kiadás az IDC szerint a Windows Vista Home Premium lesz (30%), míg a Windows Vista Ultimate alig két százalékát teszi majd ki az összes eladott operációs rendszernek. Ebből tehát jól kitűnik, hogy az elemzők szerint elsősorban a kisfelhasználói szegmensben fog jól fogyni a Vista - nagyvállalati szinten egészen más lesz a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)