Hirdetés

A 007 Legends és más Activision termékek tűntek el a Steamről

|

Varázsütésre kerültek le játékok a virtuális üzlet polcairól. A kiadó termékeinek indokolatlan eltűnése akár végleges is lehet.

Hirdetés

A 007 Legends elég komoly hibákkal küszködött, különösen igaz volt ez a Steames változatra, ami csak úgy hemzsegett a bugoktól, még a sokadik javítás után is. Úgy tűnik ez lehetett az oka annak, hogy a virtuális üzlet egyelőre eldugta a vásárlók szeme elől a terméket, de azt nem tudni, hogy mikor válik újra elérhetővé, már ha valaha is visszakerülhet a virtuális polcokra a játék.

Az már komolyabb kérdéseket vet fel, hogy az Activision többi terméke vajon miért is tűnt el ilyen hirtelen. A Blood Stone, a Quantum of Solace, a Blur és a Soldier of Fortune: Payback sem vásárolható meg jelenleg. Lehet, hogy ez csak egy kisebb tisztogatás, de az is lehet, hogy a Steam és az Activision emberei összerúgták a port. Egyelőre nincs hivatalos indoklás, de érdemes figyelni a kiadó hivatalos Steam aloldalát. Amint megtudunk valami újat az ügyben, azonnal a tudtotokra adjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)