Hirdetés

A 20 éves Double Fine-t ünnepli a Humble Bundle legújabb csomagja

|

Ha szeretnétek feltankolni stílusos kalandjátékokból, akkor itt a remek alkalom.

Hirdetés

Idén lett húszéves a Double Fine, a stúdió, amelynek nem egy játéktörténelmi gyöngyszemet köszönhetünk, alapítójának, Tim Schafernek pedig még többet. Nem csoda, hogy a Humble Bundle kapva kapott az alkalmon és összedobott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, már ha szereted a kalandjátékokat és az őrült indie projekteket.

Hirdetés

A csomagban már egy eurónál kevesebbért olyan címeket kapsz, mint a Psychonauts és a Double Fine Adventure sorozat. A kollekció legdrágább verziója 8 euró és ebben már megtalálható a Day of the Tentacle Remasteredtől a Brütal Legenden át az Everythingig minden.

A csomag durván két hétig érhető el. Nem érdemes kihagyni, még akkor sem, ha ezek közül már megvan néhány. Legfeljebb valakinek ajándékozhatsz néhány órányi nevetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)