Hirdetés

A 2012-es Corvin moziéjszaka élménybeszámolója

|

Lezárult az idei év moziéjszakája is, mely igen nagy sikernek örvendett, mint minden évben. Lássuk mi lett belőle!

Hirdetés

Az igazán kitartó rajongók hét filmet is megnézhetnek egyhuzamban a 2012. május 18-án megrendezett Corvin moziéjszaka rendezvény keretében. A belépő ára igazán nem volt ennyi filmért vészes, hiszen elővételben mindössze 3000 forintot kóstált. Ezért a remek árért négy darab 3D-s filmet is megnézhettünk, melyek a Titánok haragja 3D, Csizmás Kandúr 3D, Bosszúállók 3D és a Torrente 4 3D címek voltak. Aki ezeket választotta, az nagyon jól jött ki, hiszen egy hagyományos vetítésnél ez 7600 forintjába került volna az illetőnek.

Sajnos a szervezői anomáliának tudhatjuk be, hogy pont ezeket a filmeket tették be a legkisebb termekbe, miközben a hagyományos 2D-s filmeket szervezték be a legnagyobba, név szerint a Korda terembe.

Akik nagyobb társasággal látogattak el (5 ember), azok akciós Popcorn-Üdítő négyet fizet-ötöt kap menü keretében 750 Ft-os menü áron négy egységet vásárolva ötöt kaphattak meg. Azonban ez nem mindenkinek tetszett, mert egy-két filmnek mint például Az éhezők viadalának olyannyira telt házas vetítést sikerült megrendezni, hogy sokan a terem lépcsőjéről tekinthették meg a filmet.

A moziéjszaka élménybeszámolójának további részei a CineStar oldalán olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)