Hirdetés

A 2020-as PC Gaming Show-n több mint 50 játékot fognak bemutatni

|

A PC Gamer évente megrendezésre kerülő konferenciáján számos fejlesztőcsapat és kiadó is képviselteti magát.

Hirdetés

Néhány nap múlva, június 13-án startol el Los Angelesben a PC Gaming Show, amely során idén az elmaradó E3-tól függetlenül is rengeteg új játékot fognak bemutatni. A koronavírus világjárvány következményeiből adódóan a megszokott élő műsor helyett részben előre felvett jeleneteket és élő stúdió felvételeket láthatnak majd a nézők a streamelt adás során.

Hirdetés

A PC Gamer rendezvényén Sean "Day 9" Plott és Frankie Ward lesznek a műsorvezetők, és a számos játékmenetbemutató és trailer mellett interjúk is készülnek többek között Dean Hall játékfejlesztővel, aki a Rocketwerkz alapítójaként a Surgeon Simulator 2-ről fog beszélni. A sajtóközlemény alapján a PC Gaming Show meglepetéssel készül a Torchlight 3 rajongók számára, valamint új trailerekre számíthatunk a New Blood Interactive és a Humble Games jóvoltából. A több független fejlesztőcsapat mellett olyan nagyobb kiadók is képviseltetik magukat, mint a SEGA, az Atlus, a 2K Games, az Amazon Games és a Dontnod Entertainment.

Az élő közvetítés június 13-án magyar idő szerint este 8 órakor fog kezdődni, és elérhető lesz YouTube-on, Twitch-en, Facebookon és Twitteren is. Ti milyen nagyobb bejelentésre számítotok a PC Gaming Show-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)