Hirdetés

A 2021-es BlizzCon is elmarad, helyette ismét online rendezvényre számíthatunk

|

A Blizzard meg is indokolta, hogy miért nem rendezik meg novemberben a megszokott módon a BlizzCont.

Hirdetés

2020 májusában derült ki, hogy a tavalyi BlizzCon elmarad, a Blizzard illetékesei a pandémia miatt nem mertek összecsődíteni egy hatalmas tömeget Anaheimben. Végül a szokásos show helyett egy online eseményt tartottak meg 2021 elején, ez lett a BlizzConline.

Sokan reménykedtek abban, hogy mostanra már teljesen visszaáll az élet a megszokott kerékvágásba, és bár tényleg a világ több pontján javulni látszik a járványhelyzet, ott azért még nem tartunk, hogy eredeti formájában térhessen vissza a BlizzCon.

Saralyn Smith, a BlizzCon vezető producere pedig nemrég egy blogbejegyzésben be is jelentette, hogy a 2021-es BlizzCon is elmarad, helyette ismét egy online rendezvényre számíthatunk majd valamikor 2022 elején.

Hirdetés

A hivatalos indoklás szerint egészen egyszerűen nem lenne már elég idő arra, hogy novemberig megszervezzenek egy olyan nagyszabású eseményt, mint amilyennek a BlizzCont elképzelik, ezért döntöttek úgy, hogy inkább a kevesebb erőforrást igénylő BlizzConline tér vissza még egy alkalommal.

Ezúttal azonban hibrid rendezvényről van szó, és bár a tömeget nem engedik be, kisebb helyszíni programok azért lesznek, ezek részletei a későbbiekben várhatóak. 

Mindenki döntse el maga, hogy a novemberig hátralévő pár hónap tényleg túlzottan rövid idő-e egy BlizzCon megszervezésére (szerintem egyébként valószínűleg az), vagy egészen egyszerűen nincs elég bemutatásra váró anyaga a Blizzardnak, és még egy kicsit időt szeretnének csak nyerni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)