Hirdetés

A 2021-es Call of Duty felbukkant a Battle.neten

|

Lehet, hogy hamarosan megkezdődik a következő felvonás alfatesztelése?

Hirdetés

Az idei Call of Dutyról egyelőre csak rémhíreket hallottunk, meg azt, hogy a második világháborúba visz minket vissza, ami azért nem hangzik olyan rosszul. A belsős pletykák szerint a Sledgehammer nagyon szenved a projekttel: a fejlesztési idő eleve szűkös, de a COVID-19 nem segített a helyzeten. Minden jel szerint bajban van a játék, de akárhogy is, a fejlesztés robog, mert Call of Dutynak minden évben lennie kell.

A játék apró darabkái most feltévedtek a Battle.netre, amit persze szemfüles rajongók észre is vettek.

Hirdetés

Egy @Helba_The_Ai néven ismert bányász (aki egyébként a blizztrack.com oldalt is üzemelteti) a 2021-es Call of Duty kapcsán talált új logókat, melyeken a Slipstream cím szerepel. A korábbi infók alapján az idei lövölde a Vanguard nevet kapja, de a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Könnyen lehet, hogy a Slipstream a játék munkacíme, amit pont azért kapott, hogy összezavarja az adatbányászokat.

Helba egyébként még talált szövegdarabkákat az új fájlok között, melyek arra utalhatnak, hogy az új CoD alfa verziójának tesztelése hamarosan elkezdődhet. Azért senki se üljön tűkön a meghívóját várva: a játék hivatalos bemutatója még hetekre lehet, és egyébként is a Warzone-ban fogják elkezdeni tease-elni. Nincs más, mint várni és reménykedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)