Hirdetés

A 2024-es Call of Duty és a Modern Warfare II néhány részlete is nyilvánosságra kerülhetett

|

Masszív szivárgás történt, az idei Call of Duty mellett a Treyarch két év múlva esedékes epizódja is érintett.

Hirdetés

A Cold Warnak megvoltak a pillanatai, a Vanguard azonban tényleg a Call of Duty széria egyik leggyengébb epizódja lett, ezért nem csoda, hogy mindenki nagyon sokat vár az idén érkező Modern Warfare II-től, az Activisionnel az élen. Szerencsére a bizakodásra minden okunk megvan, hiszen a 2019-ben érkezett első rész hosszú évek után újra felpezsdítette a szériát, és annak alapjain fejlődik azóta is a Warzone, amit játékosok milliói játszanak nap mint nap.

Igaz, hogy kaptunk már néhány kedvcsinálót a Call of Duty: Modern Warfare II-ből, amíg az első béta el nem kezdődik, nem tudhatjuk biztosan, hogy mit raktak össze a srácok, az eddig látottak azonban azt sugallják, hogy fel tud nőni az elődjéhez.

Hirdetés

Erre az érzésre erősítenek rá a most kikerült képek is, amelyeket a mobilos Warzone fájljai közül túrták elő, a nagyközönség pedig egy bizonyos @RealiityUK nevű felhasználó jóvoltából értesült róluk, miután az illető mindet felpakolta a Twitterre. Ezek nagy valószínűséggel a Modern Warfare II pályáinak töltőképernyői, és csak úgy árad belőlük a hangulat.

Lesz itt Forma 1-es pálya (feltehetően nem licencelt, de az autók zavarba ejtően hasonlítanak az idei kocsikra), olajmező, múzeum, továbbá egy-egy Codename: SABA és Hydro névre hallgató térkép is. Pusztán a nevük alapján, mivel kép nincs róluk, a további pályák érkezésére is számíthatunk:

  • Esports Gym
  • Exhume
  • Fallout
  • Favela (talán a 2009-es Modern Warfare 2-ből)
  • Firing Range
  • Floating Bay
  • Killhouse
  • Lighthouse
  • Luxury
  • Mountain Town
  • Narcos
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha pedig ez nem lenne elég, már a 2024-re időzített, Treyarch által hegesztett kalandról is kikerült két kép, szintén orange mannek köszönhetően. Az egyiken terpeszkedő F-117 Nighthawk kevés kétséget hagy afelől, hogy újfent a hidegháború lesz a téma.

Míg az utóbbiak inkább csak látványtervek, a Modern Warfare reboot folytatásából származó fotók látszólag közel végleges állapotot tükröznek. A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg előző és jelen generációs konzolokra, továbbá PC-re. Ha pedig nem jön közbe semmi, akkor várhatóan a Warzone 2 is megérkezik még az év vége előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)