Hirdetés

A 2K a Rocket League riválisán dolgozik?

|

A jelentések szerint a 2K Games a Gravity Goallal szeretné megismételni a Rocket League sikerét.

Hirdetés

Bár elsőre abszurdnak tűnt, hogy sikerre lehet vinni egy olyan ötletet, amiben járgányokkal focizhatunk, de a Psyonix bizonyította, hogy képes a koncepcióból aranyat csinálni, azóta pedig a Rocket League egy jelenség lett. A játékot persze folyamatosan frissítik és bővítik, hogy a meglévő játékostábor mellett új arcokat is bevonzzanak, amit olyan tartalmakkal igyekeznek elérni, mint a képregényesített pálya és a nemrég bejelentett a battle royale mód

A jelentések szerint a 2K Games is szeretne egy hasonló sikercímet magának, és már dolgozik is a Rocket League riválisán, amely állítólag a Gravity Goal nevet viseli. Az Exputer információi alapján a projekt a Psyonix játékához hasonló formátumot fog kapni, azaz 1v1, 2v2 és 3v3 küzdelmek lesznek benne, viszont abban különbözni fog, hogy rengeteget merített a Tron-filmekből.

Hirdetés

Ezáltal a játékosok autók helyett egy Tron-szerű biciklit fognak vezetni, és korongokat dobálva tehetnek kárt a többiekben. Ezek LED-fényekkel megvilágított hokikorongokra hasonlítanak, és ha eltalálnak valakit, akkor az vagy lelassul vagy megáll. Hogy az egyes versenyzők mekkora kárt okoznak a másik csapatnak, azt közvetlenül befolyásolja majd az, hogy milyen gyorsan mennek a kétkerekűvel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Gravity Goal elvileg már tavaly túlesett a zárt alfán, így nem lehet messze a megjelenés, amely a PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokat fogja érinteni. Úgy hírlik, hogy ez a projekt egyike lesz annak a 26 free-to-play játéknak, amit a 2K Games anyacége, a Take-Two szeretne piacra dobni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)