Hirdetés

Az XCOM FPS weboldala már nem elérhető

|

A BioShock 2 fejlesztőitől érkező alkotásról egyre kevesebbet hallani, ráadásul az eredeti terveket is megváltoztatták.

Hirdetés

A 2K Marin játékának weboldala nem elérhető többé, valamint a hivatalos YouTube csatornán szereplő videók is privát státuszba kerültek - a kiadó egyelőre nem kommentálta az esetet.

Az XCOM FPS-t 2010-ben jelentették be, a megjelenést 2011-re tűzték ki, ezt később 2012-re, illetve 2013-ra csúsztatták. A legutóbbi állás szerint a játék a 2014-es üzleti évben (tehát mostantól bármikor, egészen jövő év április 30-ig) érkezhet, a kérdés már csak az, vajon így is lesz-e.

A múlt hónapban például két domain regisztráció miatt - thebureau-game.com és whathappenedin62.com - indultak meg a találgatások a játék teljes átdolgozásával kapcsolatban. Nem ez lenne az első radikális változtatás a fejlesztés során, már tavaly októberben is előkerültek olyan screenshot-ok, melyek alapján a taktikai FPS stílust lecserélték TPS-re.

Vajon mi történik valójában az akció-orientált XCOM játékkal, lesz-e még belőle valami? Amíg kiderül a válasz, legalább nem unatkozunk, hisz itt van nekünk a remekül sikerült XCOM: Enemy Unknown, mely nyáron iOS rendszerekre is elérhető lesz, ráadásul már az új részét hegesztik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)