Hirdetés

A 2K videókban mutatja be, mi van a Borderlands és BioShock gyűjteményekben

|

A 2K nagyon komoly tartalomáradattal készül, de hogy tiszta legyen a kép, trailerekben magyarázták el, hogy mit is kapunk a switches kiadásoktól.

Hirdetés

A 2K a héten kiadja a Borderlands, BioShock és XCOM 2 gyűjteményeit Nintendo Switchre, és mivel nem egyértelmű mindenkinek, hogy mik is vannak a csomagokban, kiadtak két trailert, amik könnyen értelmezhető válaszokat kínálnak. Amit a trailerek nem mondanak el, az az, hogy a fizikai verziók is komoly adatmennyiséget fognak letölteni.

Hirdetés

A BioShock gyűjtemény az alapjátékokon felül több DLC-t is kínál majd, melyek együttesen 31 GB helyet foglalnak el. A Borderlands 1-nek extra 6,6 GB-ra lesz szüksége bővítményekre, míg a Borderlands 2 és a Pre-Sequel együttesen le akarnak majd tölteni 35GB-nyi további adatot. Az XCOM ennél azért szerényebb, az a kazettán kívül még 24GB adatot akar letölteni majd.

A három játékgyűjtemény holnap jelenik meg Nintendo Switchre. Lesz köztetek, aki beszerzi majd valamelyik csomagot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)