Hirdetés

A 343 Industries hív, hogy rohamozzuk meg a Halo Infinite következő tesztjét

|

Hamarosan indul az újabb erőpróba, melynek során a 12v12-es meccsekbe is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Nemrég derült ki a Halo Infinite kapcsán, hogy a bugvadászat teljesen leköti a fejlesztő 343 Industries erőforrásait, ezért a megjelenésig már valószínűleg nem sok újdonságot mutatnak majd a játékból. A multis mókák technikai tesztjét viszont ez szerencsére nem befolyásolja, mivel a csapat nemrég bejelentette, hogy mikor rajtol a következő kör, erőteljesen buzdítva az embereket a részvételre.

Az érdeklődőknek szeptember 24-ét kell feljegyezniük a naptárba, viszont van egy másik fontos dátum is: szeptember 13-án, vagyis hétfőn zárul a jelentkezési lehetőség a Halo Insider programban, így aki szeretné kipróbálni a PvP izgalmait, annak még 3 napja maradt a regisztrációra a Halo Waypointon.

Hirdetés

A bejelentést Brian Jarrard, a Halo közösségi menedzsere is megosztotta a Twitteren, aki szeretné, ha a látogatók a végsőkig próbára tennék a rendszerek szakítószilárdságát:

"Felkészülni, hamarosan itt a következő Halo Infinite többjátékos próbarepülés. Mindenki segítségére szükségünk van, nézzük meg, meddig tudjuk hajtani a szolgáltatásainkat és az infrastruktúrát, hogy december helyett még most kiderüljenek a dolgok."

A többi posztjából pedig az is kiderül, hogy az előző körhöz képest fejlettebb formában térnek vissza a botok, ám egyúttal nagyobb hangsúlyt kap az Arena PvP, s még a 12v12-es BTB (Big Team Battle) is kipróbálható lesz.

Az Insider programba való regisztrációhoz néhány napja egy nem nyilvános útmutatót is feltöltöttek a Halo YouTube-csatornára, amit ide kattintva tudtok meglesni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)