Hirdetés

A 3DS lesz a legnagyobb számban eladott konzol Japánban 2011-ben - az Enterbrain szerint.

|

Pedig egyelőre nem így néz ki a dolog - az új Nintendo kézi-konzol meglepően lassan startolt.

Hirdetés

Az Enterbrain, amely egy ipari elemző cég ennek ellenére úgy gondolja 2011 legnagyobb eladásait a 3DS produkálja majd Japánban.

Az elemzés szerint a 3DS 2,86 millió darabot ad majd el a szigetországban, szemben a PSP 2,37 millió darabos várható eladaisával. AZ új konzolból eddig majdnem egy millió darabot adtak el Japánban (996019) úgy, hogy abból az első négy hét alatt ment el 742244.

Ahhoz, hogy az elemzők által megadott mennyiség elmenjen, heti átlagban 58499 darab 3DS-t kéne Japánban eladni minden egyes héten az év végéig.

Az Enterbrain szerint a hardveres visszaesés, amely 2007-ben kezdődött 2012-ben is tovább tart majd. Ez évre 9,92 millió eladott hardvert (asztali és kézi konzolok) jósolnak, jövőre pedig 8,40 milliót annak ellenére, hogy addigra lesz NGP és Project Café is - természetesen a számadatok Japánra vonakoznak. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)