Hirdetés

A '90-es évek lövöldéit idéző játékmenettel jön az új Postal

|

A klasszikus FPS-ekhez hasonlító Postal: Brain Damaged a jelek szerint nagyon is hű marad a sorozatra jellemző hangulathoz.

Hirdetés

Épül-szépül a továbbra is korai hozzáférésben lévő Postal 4: No Regerts, amivel a Running With Scissors csapata ismét egészen elborult kalandokra invitál minket, csak éppen ezúttal némileg modernebb köntösben tálalja azt. Viszont úgy tűnik, hogy jövőre ismét bővülni fog az eredetileg 1997-ben elrajtolt széria, ugyanis készül már egy spin-off, ami a megszokottnál picivel másabb játékmenetet kínál majd.

Hirdetés

A frissen bemutatkozott Postal: Brain Damaged egy kifejezetten pörgős, a klasszikus FPS-eket idéző játék lesz, de hangulatát tekintve nem távolodik el a sorozattól, így természetesen ismét őrült dolgokra számíthatunk. Ennek az alkotásnak is a már jól ismert Postal Dude lesz a főszereplője, aki ezúttal nagyon furcsa helyeken lesz kénytelen cafatokra lőni az életére törő csúfságokat, de persze közelről, lapáttal is odasózhat majd nekik.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen elborult kalandokban lesz majd része Postal Dude-nak, mindenképpen nézzétek meg az alábbi trailert!

A Postal: Brain Damaged valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, illetve konzolokra is, de az egyelőre titok, hogy pontosan melyekre. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)