Hirdetés

A Baby Steps egy pincelakó kockáról szól, aki járni tanul

|

A Devolver egyik legcsodálatosabb új projektjét többek között a Getting Over It fejlesztője készíti.

Hirdetés

A Devolver bevállalóssága  mindig kellemes élményeket hoz az életünkbe. Ahogy mindig, a kiadó most egy is maréknyi furcsa alkotással lépett elő, köztük a Baby Steps című csodával, amiben szó szerint lépegetni kell majd megtanulnunk.

A főhős Nate, a szülei pincéjében élő kocka, akit egyszer csak beránt a TV, és elteleportálja őt egy idegen világba. Emberünknek újra kell tanulnia a sétálás művészetét, ami rengeteg kihívással jár majd.

Hirdetés

A Baby Steps a szó legszorosabb értelmében vett "sétaszimulátor", mivel a játék fizika-alapú sétálással működik, így tényleges kihívás lesz, ahogy Nate-tel próbálunk közlekedni. A Death Stranding rajongók otthon érezhetik majd magukat.

Ez a csodálatos akármi 2024-ben érkezik majd PC-re és PlayStation 5-re. A fejlesztésért ugyanaz a zseni felel, akinek az Ape Outot és a Getting Over Itet köszönhettük, így a kellemesen idegesítő órák gyakorlatilag garantáltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)