Hirdetés

A Back 4 Blood nagyon nem akarja, hogy egyedül játssz vele

|

Ha szeretnél bármilyen eredményt elérni a Back 4 Bloodban, akkor kénytelen leszel barátkozni.

Hirdetés

A Back 4 Blood tulajdonképpen a Left 4 Dead örököse, így a célja is ugyanaz: hogy összehozzon téged és a haverokat egy pár órás lövöldözős kikapcsolódásra. Persze nem mindenkinek vannak zombirajongó haverjai, és nem mindenki szeret másokra támaszkodni a videojátékos óráinak élvezetéhez. Na, ezek a játékosok bajban lesznek.

A zombis mókának ugyan van egyjátékos módja, de abban a pillanatban, hogy rákattintunk már kapjuk is a listát arról, hogy miről maradunk le így.

Hirdetés

Ha a Solo Campaignt választjuk, akkor értelemszerűen csak gépi partnerek fogják végig kísérni világmegmentő próbálozásainkat. Emellett nem kapunk majd Supply Pointokat, ami a játék valutája egyes elemek feloldásához, illetve semmilyen achievementet vagy küldetést nem teljesíthetünk így.

Gyakorlatilag semmi eredménye nem lesz annak, ha egyedül játszunk, és az egyetlen extra amit kapunk, azaz, hogy használhatjuk a direkt egyjátékos élményhez készült kártyákat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ez valószínűleg sokaknak nem tetszik majd, de hogy az eladásokra mekkora hatása lesz, az majd október 12 után fog kiderülni. A Back 4 Blood jövő kedden érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-,re Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, utóbbi konzolok esetében a Game Pass kínálatába is bekerül a játék, így azért egyszerűbb lesz próbát tenni vele, és játékostársakat találni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)