Hirdetés

A Back 4 Blood rengeteg ingyenes tartalmat fog kapni a következő hónapokban

|

Egyelőre nem maradnak le semmiről azok sem, akik nem vették meg az Annual Passt, de az első fizetős tartalom sincs már messze.

Hirdetés

A Left 4 Dead alkotóinak lövöldéje a co-op játékok rajongóinak új kedvence. Nem lett hibátlan a cucc, de ez nem zavarja azokat, akik esténként boldogan szedik össze a haverokat egy kis barátságos mészárlásra.

Ráadásul úgy fest, hogy még jó darabig számíthatunk az élményt frissen tartó újdonságokra. A fejlesztők ugyanis közzétették a megjelenés utáni tartalmi tervezetet, ami szerint a következő három hónapban rengeteg ingyenes újdonságot fogunk kapni.

Hirdetés

Először is jön az offline szóló mód, egy magasabb nehézségi szint, új co-op mód, új kártyák, egy új kártyatípus, és még egy karácsonyi esemény is befut majd, mert hát mi is lehetne meghittebb a hörgő zombik rituális agyonlövésénél.

Ami az Annual Pass tulajdonosokat illeti, ők 2022-ben kapják majd meg a vaskosabb tartalmi csomagokat. A Tunnels of Terror egy új játékmódot, több fegyvert, kártyát és skint is hoz majd, de a részleteket csak később fogják elárulni a fejlesztők.

A Back 4 Blood tartalmi bérlete 40 euróba kerül, de a játék Gold és Deluxe kiadásia is tartalmazzák azt. Ha rendszeresen szeretnétek vele játszani, akkor talán érdemes lehet majd fontolóra venni a beszerzését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)