Hirdetés

A Back 4 Blood új előzetese izgalmas kampányt igér

|

Igazából senki sem haragudna a Turtle Rock srácaira, ha nem írtak volna sztorit a coop lövöldéjükhöz, de itt a kampány kifejezetten érdekesnek ígérkezik.

Hirdetés

A Turtle Rock Studios a Left 4 Dead koronájáért jön, és minden fronton támad. Akik próbálták a bétát azok vagy imádják a cuccot vagy utálják (házi zombi-specialistánk, HP éppenséggel nem volt elájulva tőle), de azt senki nem tagadhatja, hogy a kampány elég izgalmasnak tűnik. Erre segít rá a mostani trailer is, ami látványos, mókás karakterekkel teli akcióorkánt ígér.

A sztori szerint felbukkant egy parazita, ami elkezdte megfertőzni az embereket, így lettek belőlük Riddenek, akiket most a Cleaner csapatok próbálnak eltakarítani. Nem túl bonyolult alap, de sokfelé lehet kibontani.

Hirdetés

A kampány dramaturgiája ennél egy fokkal azért összetettebb lesz, de a lényeg, hogy követni fogjuk a túlélők háborúját a világ legújabb fenyegetésével szemben.

Mivel a Back 4 Blood egy co-op mészárlásra épített, végtelenségig pörgethető lövölde, nyilván senki nem várja el a The Last of Us harmadik eljövetelét a sztori módtól. Ettől függetlenül azért jó tudni, hogy a Turtle Rock belerakta az extra melót egy meggyőző kampány felépítésébe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti adtok majd egy esélyt a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)