Hirdetés

A Back 4 Blood zárt bétájából láthattok most 20 percnyi gameplay videót

|

Ha nem tudjátok kipróbálni a béta verziót, de kíváncsiak vagytok a Left 4 Dead szellemi örökösére, akkor van egy Back 4 Blood videónk számotokra.

Hirdetés

Elindult a Back 4 Blood zárt bétája, így újságírók, tartalomgyártók és egyszeri rajongók kezdhették el pályafutásukat a zombiktól hemzsegő világban. A Left 4 Dead örököse egyelőre elég izgalmasnak tűnik, de nem kell nekünk hinnetek: az IGN.com feltöltött a mókáról egy 19 perces játékmenet anyagot.

A látottak alapján könnyen el tudjuk képzelni, hogy a Back 4 Blood újra összehozza majd a Valve zombis kalandja kovácsolta baráti köröket.

Hirdetés

A játék egyébként egy négy fős co-op lövölde, amiben csapatva verődött négy túlélőt alakítunk egy zombiapokalipszis utáni világban. A Ridden névre keresztelt fertőzöttek mindent megtesznek majd azért, hogy levadásszanak minket, így védenünk kell egymás hátát a feladataink teljesítésének érdekében.

Aki a fenti videó alapján maga is kedvet kapott a cucchoz, annak nem kell már sokat várnia. A játék nyílt bétája augusztus 12-én indul, de egyébként pont a mai napon még mi is jelentkezünk egy livestreammel nektek a YouTube csatornánkon, erről hamarosan hírt adunk részletesebben a GSO-n is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)