Hirdetés

A Back 4 Bloodot mindenki kipróbálhatja hamarosan

|

A Left 4 Dead szellemi örökösének is lesz nyílt béta fázisa, amin mindenki részt vehet majd.

Hirdetés

A tegnap esti Summer Game Festen a Turtle Rock srácai is jelen voltak egy bejelentéssel, ami örömhírt hozott sok Left 4 Dead rajongó számára.

A fejlesztők elárulták, hogy mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a legendás zombilövölde örökösét, a Back 4 Bloodot a megjelenés előtt. Aki előrendel az nyilván többet játszhat majd, de senki sem lesz elzárva az újdonság tesztelésétől.

Hirdetés

A dolog úgy működik, hogy az előrendelők augusztus 5. és 9. között ugorhatnak neki a mókának. Ezen az alkalmon azok is részt vehetnek majd, akik jelentkeztek a Back 4 Blood hivatalos oldalán, és kaptak meghívót.

A nagyközönség számára nyílt buli augusztus 12-én indul majd, és az 16-ig tart. Itt nincsenek korlátozások, bárki beugorhat.

A Back 4 Blood megjelenése 2021. október 12-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A béta minden platformon kipróbálható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)